< > Információk
Kategóriák

BAILE felcsatolható vibrátor Ultra Passionate Harness 5 - testszínű, kétágú, távirányítóval, elemes, (10 cm és 18 cm)

10 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Baile

Baile Ultra Passionate Harness 5 felcsatolható kétágú vibrátor

A felcsatolható vibrátorok extrém erotikus eszközei lehetnek, egy szenvedéllyel túlfűtött aktusnak. Tökéletes játékszer lehet a szerepjátékok alkalmával, ahol a vibráló műpéniszek izgató hatása mindkettőtöket feltüzelheti.

A Baile Ultra Passionate Harness Herness 5, kifejezetten hölgyek számára készített, 2 ágú, felvehető, erezett felületű, élethű dildó. A forma és a kialakítás, az erezet, a színe valósághűvé teszi a kinézetét. Mind két végében egy-egy vibrációs motor helyezkedik el, ami plusz stimulációt okoz, a viselőjének és a partnerének is egyidőben. A rezgő érzés erősen stimulálja a hölgyek erogén pontjait, ezáltal az  orgazmus sokkal intenzívebb lehet.

A leszbikus párokra gondolva a dupla felcsatolható vibrátorok elsöprő gyönyört adnak mindkét nő számára. A felcsatolható műpénisz használatával a hölgyek megtapasztalhatják férfi segítség nélkül is a behatolás érzéki pillanatait. A vibrációs funkció bekapcsolása során pedig az egész testet megbizsergető élményben lehet része a befogadó félnek.

Az Ultra Passionate Harness 5-hoz egy távirányító csatlakozik, 2 db AAA elemekkel működik, ami nem tartozék. A távirányítón kapcsolja be az On gombot, majd forgassa el a mellékelt tápegység tárcsáját a min-től a max felé, ezzel tudja állítani a   motorok rezgésének erősségét, és tökéletesen testre tudja szabni  az  intenzitást, majd az Off gombbal kikapcsolható. Az öv méretre állítása elasztikus hevederrel történik,  kényelmesen illeszkedik a csípőhöz. Könnyed szétszedhető, így egyszerűbb a tisztítása.

Az  Ultra Passionate Harness 5 testbarát TPE/TPR-ből készült.
 

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

 

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek. Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széleskörű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben.

Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára. 

 

Tulajdonságok:

  • Vízálló
  • Hossz: 10-18 cm
  • Átmérője: 3.2-3.5 cm
  • Színe: testszínű
  • Testbarát szilikon bevonat
  • Elemes
  • Egyszerű kezelés
  • Könnyen összeszerelhető és szétszedhető az egyszerű tisztítás érdekében
  • Állítható derékpánt
  • Távirányítós
  • Kétvégű kialakítás, hogy egyszerre mindkét partner elégedett legyen



Szeretnéd feldobni szerelmi életedet? Az  Ultra Passionate Harness 5 a tökéletes eszköz a számodra!
 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!